Tractari Auto Pitesti (tap)
Tractari Auto Pitesti (tap) - 0740.848.902

Parteneri: Europ Assistance România Mondial Assistance Group Coris

Servicii de tractari auto pe autostrada A1 Bucuresti-Pitesti NON-STOP

Autostrada A1 este o autostradă din România, parte a Coridorului IV european de transport, aflată în construcție, din care sunt funcționale două segmente: unul de 128 km care leagă Bucureștiul, capitala României, de Pitești, reședința județului Argeș (care are un capăt în vestul Bucureștiului și celălalt la Bascov, la nord de Pitești) și un alt segment de 17 km care ocolește orașul Sibiu pe la nord (între localitățile Șelimbăr și Șura Mică). Autostrada A1 a fost prima construită în România, în perioada 1968-1973 și refăcută în 2000, cu noi segmente adăugate în 2007 și 2010.

Tronsonul București-Pitești a fost prima porțiune de autostradă din România, fiind construită în anii 1960. În 2000, ea a fost refăcută și i s-a adăugat un nou tronson de autostradă, care ocolește Piteștiul pe la est, având 15 km lungime, aflat în prelungirea vechiului tronson de la București. Acesta a fost dat în folosință în 20 noiembrie 2007. De asemenea, ulterior s-a realizat un pasaj subteran cu o bandă pe sens în zona Bascov, prin care autostrada este legată de DN7.

AVETI PROBLEME CU MASINA? Sunati-ne acum !

© 2023 Service Expres - tractari auto in Pitesti / parteneri online: Tractari Pitesti NON-STOP

cuvinte cheie: tractari auto, tractari Pitesti, tractari auto Arges, tractari Curtea de Arges, tractari autostrada Bucuresti-Pitesti, tractari auto Valcea, tractari auto Brasov

Creare site: HASS Web Design